TRANSPORTI

Ne përpiqemi që të bëjmë më të mirën që klientët tanë të mbetën të kenaqur! Për një cilësi shërbimi të lartë dhe të shpejtë kemi zgjedhur të bashkëpunojmë me kompanitë postare më cilësore në treg. Dërgesat e produkteve bëhen vetëm në territorin e Republikës së Shqipërisë përmes kompanisë MR COURIER.

AFATI I DËRGIMIT

Porosia është vënë në status aktiv direkt pas konfirmimit të porosisë së krijuar.

Pas proçesimit, do të informoheni për ndryshimin e statusit të porosisë tuaj nëpërmjet email-it.

Porosia vjen tek ju brenda 12-48 orëve nga momenti që ju keni konfirmuar porosinë. Porositë dorëzohen në destinacionin e duhur nga e hëna në të shtunë.

Pas marrjes së informacionit me email që porosia juaj është e gatshme për dërgim, afati i dorëzimit është brenda 12 orësh për porositë brenda Tiranës dhe deri në 48 orë për porositë jashtë Tiranës.

MARRJA E POROSISË

Ju lutem sigurohuni që ka një person, i cili mund të marrë përsipër dërgesën, në adresën dhe kohën e paracaktuar. Korrieri do t’ju telefonojë para se të sjellë porosinë tuaj në adresën e vendosur. Nëse ju nuk përgjigjeni në moment, ata e mbajnë pakon në zyrën më të afërt pranë qytetit tuaj për disa ditë dhe nëse sërish nuk e tërhiqni, pakoja do të kthehet tek ne.

KOSTO E TRANSPORTIT

Për porosi nën vlerën 6000 ALL, transporti kushton 200 ALL në të gjithë Shqipërinë. Për çdo porosi mbi 6000 ALL, transporti është falas.