Reduced price!
KEPUCE PER FEMRA SLIP-ON  Zoom
KEPUCE PER FEMRA SLIP-ON KEPUCE PER FEMRA SLIP-ON KEPUCE PER FEMRA SLIP-ON KEPUCE PER FEMRA SLIP-ON KEPUCE PER FEMRA SLIP-ON
KEPUCE PER FEMRA SLIP-ON

KEPUCE PER FEMRA SLIP-ON

L3,900

L5,100

-L1,200

New product

  • Mokasinat me theke jane nje stil klasik, esenciale per cdo garderobe.
  • Ky model qe vjen edhe me shkelqim eshte punuar dhe detajon me togezen metakile.
  • Kombinojini tuajat me gjithcka nga pantallonat elegante deri te xhinset.
  • GOMA 25 MM

ARTIKUJ TE NGJASHËM

Gallery

only logged users can upload product photos click here to login

No pictures uploaded