Reduced price!
KEPUCE PER FEMRA SLIP-ON  Zoom
KEPUCE PER FEMRA SLIP-ON KEPUCE PER FEMRA SLIP-ON KEPUCE PER FEMRA SLIP-ON KEPUCE PER FEMRA SLIP-ON KEPUCE PER FEMRA SLIP-ON KEPUCE PER FEMRA SLIP-ON KEPUCE PER FEMRA SLIP-ON KEPUCE PER FEMRA SLIP-ON KEPUCE PER FEMRA SLIP-ON KEPUCE PER FEMRA SLIP-ON
KEPUCE PER FEMRA SLIP-ON

KEPUCE PER FEMRA SLIP-ON

L2,050

L4,100

-L2,050

New product

  • Atletet tona me fashe siper kembes jane prodhuar prej materiali elastik.
  • Te krijuara per t'u ndjere aq e puthitur sa nje corape, kjo atlete vibrante me ngjyra te perziera te tokes eshte vendosur ne nje shtrese vate nga brenda dhe nje shuall te bute si vafer qe eshte frymezuar nga praktika "ecje mbi gure ne kopshtin e qete Zen."
  • Mbajini tuajat gjate fundjaves ose per ushtrime fizike me intensitet te ulet si yoga.

ARTIKUJ TE NGJASHËM

Gallery

only logged users can upload product photos click here to login

No pictures uploaded