Si të blini?

1. Shtoni në shportë


 • Zgjidhni ngjyrën

 • Zgjidhni numrin tuaj

 • Vendosni sasinë e produktit
 • Klikoni SHTO NE SHPORTE

2. Përfundo Blerjen

 • Klikoni PERFUNDO BLERJEN për të vazhduar me procesin e pagesës dhe transportit

3. Mënyra e Identifikimit

 • Identifikohuni duke përdorur adresën email dhe fjalëkalimin tuaj në qoftë se jeni regjistruar më parë.
 • Identifikohuni si Guest pa pasur nevoje regjistrimi
 • Regjistrohuni për të marrë ofertat e fundit.

4. Adresa e Dërgimit

 • Plotësoni të dhënat tuaja

5. Bëj Porosi

 • Klikoni BEJ POROSI për të dërguar porosinë tuaj.

6. Konfirmo Porosinë

 • Konfirmoni porosinë duke klikuar E KONFIRMOJ POROSINE TIME